Alla pratar om podcast! 

Vill du prata i en podcast! Vi hjälper dig. Vi utvecklar och producerar podcasts för allt från myndigheter och institutioner till tidskrifter. HSB, Länsförsäkringar och Dagens Industri är några kunder. 
För Lunds universitet gör vi VBE-podden, ett kort intervjuformat om nya forskningsprojekt. 
Med en enkel teknisk lösning kan vi hjälpa dig spela in Din podcast var du än befinner dig. 

 
Dixikon orginal logga.jpg

DIXIKON

Den prisade kulturtidskriften Dixikon började för några år sedan komplettera sina artiklar med djupdykande podcasts, och har sedan dess haft ett nära samarbete med Umami, som står för produktionen.

 

 

Mångfaldspodden

Aldo Iskra, generalsekreterare på Open Skåne, samtalar i sin podcast med olika profiler om mångfald och det öppna samhället. Vi spelar in podcasten, bistår med producentskap och redigerar.

 

Dagens industri:
Analyspodden

Dagens Industris reportrar tar tempen på börsen och navigerar på stormigt ekonomiskt hav. Podcasten redigeras och mixas av Umami Produktion.

VETENSKAP OCH BEPRÖVAD ERFARENHET

Vetenskap och/eller beprövad erfarenhet? Vi gör en podcast i samarbete med ett internationellt forskningsprojekt som försöker utröna denna aktuella fråga. Vi spelar in, producerar innehåll och mixar.

 
Förnuft och känsla.jpg

Dagens industri - förnuft och känsla

Journalisten Caroline Åkerlund intervjuar framgångsrika och inspirerande ledare om ledarskap. Denna populära podcast redigeras och mixas av oss på Umami.

Startup Stories.jpg

diDigital:
Startup Stories

Bolagsbyggare i det digitala näringslivet talar ut om slit, storslagen framgång – och när allt gick snett. Di Digital är en del av Dagens Industri som bevakar den heta techmarknaden.

 
Kulturkvarten Logga 1400x1400.jpg

Glänta:
Kulturkvarten

Umami har i samarbete med tidskrifterna Ord & Bild och Glänta producerat och ljudlagt podcasts, baserade på texter i tidskrifterna.